GHV aan kop!

21 januari 2011

GROENLO AAN KOP IN RACE OM TITEL ‘HENGELSPORTHOOFDSTAD VAN HET JAAR’
Verrassende tussenstand tijdens persconferentie Visma onthuld

Tijdens de Visma persconferentie gisteren in Ahoy Rotterdam is de voorlopige tus-senstand in het kader van de actie ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ onthuld. Vooralsnog gaat Groenlo aan kop, op de voet gevolgd door Rotterdam en Den Bosch. Deelnemen is nog mogelijk tot 20 februari a.s.

Wat eind november begon als een kleinschalig initiatief van Visma, VIP Media, Topvisser.nl en Sportvisserij Nederland om te inventariseren hoe het gesteld is met het hengelsportcomfort van Nederland, is inmiddels uitgegroeid tot een ware strijd tussen hengelsportminnende steden en dorpen. Sinds de introductie van de actie hebben ruim 300 hengelsporters, hengel-sportverenigingen en gemeentebesturen deelgenomen. Elke dag komen er nog nieuwe inzen-dingen bij. De stemmen zijn afkomstig uit maar liefst 90 verschillende steden en dorpen en daarmee zijn alle provincies in de actie vertegenwoordigd. Internetpagina’s, speciale Hyves-accounts en zelfs boeken worden in de strijd geworpen om de titel in de wacht te slepen.

Deelnemen
De strijd is echter nog niet gestreden. Rotterdam en Den Bosch, maar zeker ook andere steden en dorpen maken nog steeds kans op de winst. Deelnemen is mogelijk tot 20 februari a.s. via www.visma.nl/hengelsporthoofdstad. Voor deelname dient slechts een aantal meerkeuzevragen beantwoord te worden. Inzenders wordt niet gevraagd naar gevoelige informatie als de favoriete visstek, maar er wordt wel een aantal korte vragen gesteld om in kaart te brengen hoe het met het hengelsportcomfort en de visvriendelijkheid van de gemeente gesteld is. Hoe meer inzendingen voor een stad of dorp, hoe groter de kans op winst.

Visma 2011
Visma 2011 vindt plaats van 31 maart tot en met 3 april 2011 in Ahoy Rotterdam. De 43e editie van de grootste hengelsportbeurs van Europa is het podium waar de prijs aan de Hen-gelsporthoofdstad van 2011 wordt uitgereikt. Aanhakend bij deze titel en de campagne waarin vissen in de stad centraal staat, zijn op de beurs ook veel andere nieuwe items te vinden zoals de ‘Wall of Fame’ en bewegwijzering in de vorm van straatnamen. Uiteraard krijgt de Hengelsporthoofdstad van 2011 ook een eigen straatnaambord op het hoofdpad van de beurs.

Traditiegetrouw telt Visma ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme. Zij presenteren nieuwe producten, koopjes en verre visvakanties aan ruim 20.000 bezoekers. Daarnaast kent de beurs een overvol programma met lezingen en workshops. 

Rotterdam, 18 januari 2011

« Terug
© 2024 | CMS & webdesign by Dot72