Grolse Boys F1 pakt punt na schitterende wedstrijd

2 november 2009

Onze jongens van de F1 waren zaterdagmorgen behoorlijk gepannen, niet vanwege de wedstrijd maar vooral voor de teamfoto die eerst nog gemaakt moest worden. Om 09.30 uur was dan toch de aftrap.

De eerste minuten waren de jongens goed op dreef dat werd twee keer toe bijna beloond. Onze spits Max v/d Aa raakte echter twee keer de paal! Toen zette Meddo Grolse Boys onder druk met goed voetbal. De eerste kans werd gelijk afgemaakt; 0-1.

Grolse Boys herpakte zich goed. Gijs zette met een prachtige schijnbeweging de keeper op het verkeerde been en de 1-1 kwam op het scorebord. Toen kwam Meddo weer opzetten en met een mooi afstandschot langs keeper Timon werd het 1-2. Zo gingen we met een achterstand de kleedkamer in.

De tweede helft begon gelijk goed want na een paar minuten was er weer een mooi doelpunt van Gijs. Na de aftrap gaf Meddo gelijk weer gas, richt het doelgebied van Grolse Boys. Helaas werd er hands gemaakt waardoor Meddo scoorde uit een penalty.
Tomas, die net Timon had vervangen, hield de bal in eerste instantie nog tegen maar in de rebound ging hij er toch in.

De tijd begon te dringen en we stonden achter dus iedereen ging naar voren. Gijs wist er met een prachtige hattrick toch nog een punt uit te slepen! Eindstand 3-3, al met al een schitterende wedstrijd.