Grolse Boys 1 pakt koppositie

9 oktober 2011

Op een regenachtige zatermiddag moest Grolse Boys in en tegen Oeken aantreden. Zonder Arjan Paf, Danny Ferrol, Mathijs Paf, Tom Janssen en Kenan Kurt, die vanwege blessureleed niet inzetbaar waren. Toch werd er weer een uitermate representatief elftal het veld in gestuurd.

De wedstrijd begon goed want Grolse Boys zette overal op het veld druk waardoor men veel in balbezit kwam. Dit spel leverde na ongeveer een kwartier spelen de eerste treffer op. De bal kwam bij Johan Houben die een combinatie aan ging met Khalid Chahboune om vervolgens snoeihard uit te halen. De keeper kon de bal alleen maar na kijken.

Grolse Boys werd na deze treffer echter slordig. Er werden nog wel kansen gecreerd, maar mede dankzij goed keeperswerk liep de score niet op. Vlak voor rust viel Zouhair Chahboune ook nog eens uit met een enkelblessure. Hopelijk valt het mee... De ruststand was 0-1, maar 0-3 was eigenlijk meer op zijn plaats geweest.

De tweede helft begon weer goed voor Grolse Boys. Een mooie combinatie op het middenveld bezorgde de bal bij Dalibor Repija die alleen op de keeper af ging. De inzet werd echter knap gekeerd en toen bleek het afgelopen bij Grolse Boys.

Oeken begon aan te zetten en dit resulteerde in een paar leuke combinaties waarbij ze er zo nu en dan ook nog een gevaarlijk uit kwamen. Eén van die kansen had er zo maar in kunnen vliegen maar de spits had het vizier niet scherp staan.

Dankzij deze overwinning is Grolse Boys momenteel koploper. Daar moet wel bij vermeld worden dat Zelos nog een wedstrijd in te halen heeft. Toch is het een mooi moment en kan het team trots zijn op de prestaties tot dusver.

Volgende week speelt Grolse Boys thuis tegen SP Eefde, een leuke tegenstander. Maar als Grolse Boys bovenin mee wel blijven draaien dienen er natuurlijk gewoon punten gepakt te worden.