GB 3 haalt dubbele cijfers tegen FC Eibergen

15 oktober 2012

Na een puike pot vorige week tegen Bon Boys waar een punt uit het vuur werd gesleept, stond er vandaag de thuiswedstrijd tegen FC Eibergen op het programma. Wegens meerdere wedstrijden op het Wilgenpark werd er al om 12.00 uur afgetrapt. Van te voren werd er afgesproken dat we rustig
voetballend van achteruit zouden beginnen, door de bal rond te laten gaan en zo de vrije man zien te vinden. Hier werd dan ook gehoor aangegeven, na een wat aftastend begin was het Danny V. die uit een corner de bal vrij kon inkoppen bij de 2e paal, 1-0. Grolse Boys ging rustig verder met het
combineren en FC Eibergen kwam er dan ook niet echt aan te pas. Zodoende kon Mo op aangeven van de sterk spelende Remco dan ook de 2-0 aantekenen, en niet veel later schoot Saif een lage corner van Sander kiezelhard in bij de 1e paal. Waarschijnlijk heeft de keeper de bal alleen gehoord, 3-0 was dan ook een mooie ruststand.

In de rust ging het erover om vooral zo door te gaan en om zo snel mogelijk de 4-0 te maken. Dit was een teken voor Ramon om het vizier eens echt op scherp te stellen, aangezien zijn afstandsschotennnog niet doeltreffend waren. Na enkele minuten in de tweede helft was het dan eindelijk raak voor Ramon, hij scoorde door een laag geplaatst schot buiten het bereik van de keeper, 4-0. Af en toe kwam FC Eibergen er nog wel uit en na een misverstand in de achterhoede lag de bal ineens achter doelman Michael, 4-1. Niks aan de hand, gewoon verder gaan was het motto. Direct na de tegentreffer begon het vuurwerk pas echt. Dalibor en Sander besloten om het ook maar eens te proberen van afstand, beide keren ging de keeper van FC Eibergen niet vrijuit, 5-1 en 6-1. Grolse Boys ging lekker verder met het rond laten gaan van de bal en niet veel later was het weer raak. Ramon vuurde maar weer eens van afstand en kon zo ook zijn 2e van de middag maken, 7-1. Inmiddels was Maikel W. in het veld gekomen, met zijn gevaarlijke corners wist FC Eibergen geen raad. Zo viel een van zijn cornerballen voor de voeten van Danny V. en dan is het een koud kunstje voor deze ervaren spits, 8-1. Ondertussen was het weer omgeslagen en waren er een aantal wissels toegepast,
maar de dubbele cijfers kwamen dan toch wel erg dicht bij. Dus werd er nog maar een slotoffensief uitgegooid en kon Saif zijn 2e van de middag maken en was Ramon nog 2 maal doeltreffend.

Al met al een doelpuntrijke middag op het Wilgenpark. Volgende week staat er geen wedstrijd op het
programma maar op 27 oktober pas weer. Dan wordt er namelijk uit gespeeld tegen GVV Eilermark.