Afsluiting seizoen/'t Wilgenpark

8 juni 2020

We gaan er op dit moment nog steeds van uit dat ons afscheidsfeest op 4 juli gekoppeld aan een voetbaltoernooi niet door kan gaan. We verwachten dat het overigens in september ook nog niet kan. Als binnenkort toch blijkt dat het dan wel mogelijk is, dan proberen we het dan alsnog te organiseren.Voorlopig gaan we er van uit dat we het feest verschuiven naar mei volgend jaar en het dan opvatten als een mooie reünie.

De opzet daarvan verandert niet. Alleen moeten we bekijken waar we het dan kunnen houden. Het beschikbare budget blijft ook behouden.

Op 1 juli is de fusie met Grol een feit. We willen echter het afscheid van het Wilgenpark niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan.

Zaterdag 4 juli willen we daarom op onze velden een activiteit te gaan organiseren met een hapje en een drankje. In principe organiseren we dit buiten. Als we slecht weer verwachten, dan wordt het alsnog af geblazen.

We willen om 14.30 uur starten met een 1 of 2 activiteiten, waarbij we de 1,5 m afstand in acht kunnen nemen. Daarna zetten we het voort met een drankje en hapje aan tafels op voldoende afstand van elkaar. We gaan er van uit dat iedereen hier aan mee werkt. Als we ons hier samen aan houden dan is dit mogelijk. Voorwaarde is wel dat kantines op 1 juli weer open mogen en we daar gebruik van kunnen maken (wc faciliteiten etc).

Mensen in de risicogroep moeten zelf afwegen of ze aanwezig willen zijn.

Deze activiteit is alleen bedoeld voor de huidige leden. Anders wordt het een te grootschalig geheel en kunnen we het met de huidige 1,5 meter maatschappij niet organiseren. Er komt natuurlijk nog een feest zoals aangegeven voor alle leden en oud leden.

Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 10 euro per persoon. De leden die willen komen, dienen zich van te voren op te geven en dienen van te voren het bedrag over te maken naar ons banknummer NL57RABO 0105509809

Opgave voor 15 juni en kan door een mail te sturen naa hfjpaf@gmail.com

« Terug
© 2021 | CMS & webdesign by Dot72